Onze deuren gaan weer open!

Maandag 1 juni is het zover! We mogen het restaurant weer openen.

Eerder hebben we laten weten dat we met onze bezorgservice zouden stoppen als we de deuren weer mochten openen. Omdat dit een onwijs succes is, blijven we hier voorlopig toch mee door gaan! De maand juni kunt u ook nog genieten van onze gerechten bij u caravan. De andere zomermaanden zetten we alles op alles om hier mee door te kunnen gaan!

Wij zijn hiervoor ook opzoek naar bezorgers, dus weet u iemand? Laat het ons weten.

Voor het restaurant en terras: voelt u, of iemand in uw directe omgeving zich niet lekker (verkouden, koorts of benauwdheidsklachten)? Stel dan uw bezoek voor onze en uw veiligheid nog even uit.

Verder mogen wij in het restaurant binnen 30 gasten ontvangen. Het is hiervoor verplicht om te reserveren en om vooraf en gezondheidscheck te houden Ook geldt hier de regel: maximaal 2 personen, of meerdere personen mits dit uit één huishouden komt.

Wij hopen dat we ondanks de regels en richtlijnen we u toch en warm gevoel kunnen geven zoals u van ons gewend bent. Wij zien er naar uit om u weer te kunnen verwelkomen.

Team De Duinhoeve