COVID-19, deel II

Helaas hebben wij de deuren van ons restaurant en het terras voorlopig weer moeten sluiten. Gelukkig hebben we u de afgelopen mooie maanden wel mogen verwelkomen, en hebben we er met elkaar toch iets heel gezelligs van kunnen maken! Zodra het weer kan, zien wij u natuurlijk graag terug.

Tijdens de vorige Corona ‘golf’ zijn wij al gestart met het telefonisch (+31 (0)6 53 85 46 86) bestellen van maaltijden of snacks. U kunt ze dan zelf bij ons komen afhalen óf wij komen ze gratis bij u bezorgen. Hiervoor hebben wij een speciaal menu voor u samengesteld. Dat menu vindt u op de menu pagina.

Onze snackbar is ook gewoon geopend, op de pagina voor onze snackbar kunt u bekijken wat ons aanbad van snacks is.

Onze deuren gaan weer open!

Maandag 1 juni is het zover! We mogen het restaurant weer openen.

Eerder hebben we laten weten dat we met onze bezorgservice zouden stoppen als we de deuren weer mochten openen. Omdat dit een onwijs succes is, blijven we hier voorlopig toch mee door gaan! De maand juni kunt u ook nog genieten van onze gerechten bij u caravan. De andere zomermaanden zetten we alles op alles om hier mee door te kunnen gaan!

Wij zijn hiervoor ook opzoek naar bezorgers, dus weet u iemand? Laat het ons weten.

Voor het restaurant en terras: voelt u, of iemand in uw directe omgeving zich niet lekker (verkouden, koorts of benauwdheidsklachten)? Stel dan uw bezoek voor onze en uw veiligheid nog even uit.

Verder mogen wij in het restaurant binnen 30 gasten ontvangen. Het is hiervoor verplicht om te reserveren en om vooraf en gezondheidscheck te houden Ook geldt hier de regel: maximaal 2 personen, of meerdere personen mits dit uit één huishouden komt.

Wij hopen dat we ondanks de regels en richtlijnen we u toch en warm gevoel kunnen geven zoals u van ons gewend bent. Wij zien er naar uit om u weer te kunnen verwelkomen.

Team De Duinhoeve

COVID-19

Ook wij volgen de berichtgeving vanuit de regering en het RIVM elke dag. Uiteraard volgen wij alle adviezen die van daaruit gegeven worden nauwkeurig op, zo houden wij ons restaurant voor u en onszelf een veilige enzo gezellig mogelijke omgeving. Daar hebben wij de afgelopen aan gewerkt.

Inmiddels zijn de recreatiemogelijkheden in Zeeland, en dus ook op Camping De Duinhoeve weer voorzichtig aan het starten, en dus zijn ook wij weer open. We kunnen de deuren van ons restaurant, de snackbar en onze terrassen nog niet opengooien, maar afhalen kan wel. Daarvoor hebben wij aangepaste menu’s opgesteld. Deze kunt u vooraf, liefst voor 15:00u, telefonisch bij ons bestellen: 0111-650750 of 06-53854686. Een berichtje via Whatsapp kan natuurlijk ook. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling op de afgesproken tijd gratis bij u bezorgd wordt!

Voor de snackbar is het niet nodig dat u vooraf een bestelling plaatst, daarvoor kunt u gewoon langskomen of even bellen.

Betalen doen we conform adviezen alleen per pin.

Oudejaarsavond

Als klap op de vuurpijl, en om met u samen op gezellige wijze het jaareinde van 2019 te vieren hebben wij voor u een speciaal arrangement samengesteld. U bent vanaf 23:00u welkom in ons gezellige restaurant.

Graag tijdig reserveren!

Kerstdiner

Het zal u niet ontgaan zijn, de dagen worden korter, het winterseizoen is in aantocht. Tijd voor gezelligheid, en daarbij hoort lekker eten. Op woensdag 25 december vieren wij graag kerstmis met u. U kunt bij ons terecht vanaf 18:00u voor een heerlijk diner.

Graag tijdig reserveren.

Het seizoen is geopend!

Afgelopen zondag opende Camping de Duinhoeve haar poort voor weer een heerlijk seizoen kamperen. Gezellig als altijd werd aan die opening bij ons in het restaurant én aan de bar een feestelijk tintje gegeven. Hieronder een sfeerimpressie.

Doe die hond ook een biertje!

Nieuw in ons assortiment is het “Snuffle dogbeer”. Het is een lichte runderbouillon gemaakt in het bierland bij uitstek : België. Ook uw trouwe viervoeter moet af en toe toch kunnen genieten?!