Oudejaarsavond

Als klap op de vuurpijl, en om met u samen op gezellige wijze het jaareinde van 2019 te vieren hebben wij voor u een speciaal arrangement samengesteld. U bent vanaf 23:00u welkom in ons gezellige restaurant.

Graag tijdig reserveren!

Kerstdiner

Het zal u niet ontgaan zijn, de dagen worden korter, het winterseizoen is in aantocht. Tijd voor gezelligheid, en daarbij hoort lekker eten. Op woensdag 25 december vieren wij graag kerstmis met u. U kunt bij ons terecht vanaf 18:00u voor een heerlijk diner.

Graag tijdig reserveren.

Het seizoen is geopend!

Afgelopen zondag opende Camping de Duinhoeve haar poort voor weer een heerlijk seizoen kamperen. Gezellig als altijd werd aan die opening bij ons in het restaurant én aan de bar een feestelijk tintje gegeven. Hieronder een sfeerimpressie.

Doe die hond ook een biertje!

Nieuw in ons assortiment is het “Snuffle dogbeer”. Het is een lichte runderbouillon gemaakt in het bierland bij uitstek : België. Ook uw trouwe viervoeter moet af en toe toch kunnen genieten?!

Wij doen mee met: Pak een terrasje met de ANWB Tweede kopje koffie/thee gratis!

Ben je in april en mei in de buurt tijdens je fiets- of wandeltocht? Wees welkom op ons zonovergoten terras. Bestel je een koffie of thee met iets lekkers erbij dan krijg je het tweede kopje koffie of thee gratis! Je hoeft alleen je ANWB-lidmaatschapspas te laten zien (dat kan ook via een ANWB-app).

Maximaal twee personen per pas, niet in combinatie met andere acties, alleen in april/mei 2019.

Nieuwe dagmenu’s

Het is toch altijd wel leuk om af en toe wat anders te kunnen kiezen, en eten. Daarom ook dit jaar weer een nieuwe selectie dagmenu’s, voor dezelfde prijs als vorig jaar. We horen graag wat u ervan vindt!

Wij gaan weer open!

Op 8 maart gaan wij weer open. Elk weekend (vrijdag t/m zondag van 12:00u – 20:00u) kunt u weer bij ons terecht.

We zijn met het team nog even druk bezig om ons restaurant weer tot een gezellige plaats te maken voor onze gasten het komend seizoen. Nieuwsgierig? Kom kijken!

Vanaf 28 maart zijn wij weer dagelijks geopend van 10:00u – 21:00u. Zodat u na een druk dagje kampeerplaats opstarten even een hapje en drankje bij ons kunt komen halen.