COVID-19

Ook wij volgen de berichtgeving vanuit de regering en het RIVM elke dag. Uiteraard volgen wij alle adviezen die van daaruit gegeven worden nauwkeurig op, zo houden wij ons restaurant voor u en onszelf een veilige enzo gezellig mogelijke omgeving. Daar hebben wij de afgelopen aan gewerkt.

Inmiddels zijn de recreatiemogelijkheden in Zeeland, en dus ook op Camping De Duinhoeve weer voorzichtig aan het starten, en dus zijn ook wij weer open. We kunnen de deuren van ons restaurant, de snackbar en onze terrassen nog niet opengooien, maar afhalen kan wel. Daarvoor hebben wij aangepaste menu’s opgesteld. Deze kunt u vooraf, liefst voor 15:00u, telefonisch bij ons bestellen: 0111-650750 of 06-53854686. Een berichtje via Whatsapp kan natuurlijk ook. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling op de afgesproken tijd gratis bij u bezorgd wordt!

Voor de snackbar is het niet nodig dat u vooraf een bestelling plaatst, daarvoor kunt u gewoon langskomen of even bellen.

Betalen doen we conform adviezen alleen per pin.